In de galerie is altijd werk te zien van Marijke Leertouwer. Wisseltentoonstellingen vindt u in onderstaande agenda.

Geopend van donderdag t/m zondag van 13 tot 17 uur. Ook op afspraak, neem contact op via het contactformulier. 

Tot half februari geen vaste openingstijden. U kunst wel vrijblijvend een afspraak maken.

 

2023Van 19 mei t/m 25 juni: Laboratorio Carta van Susi Riva

(op zaterdag 24 juni is de galerie gesloten)

Papier is niet alleen een onderdeel van Susi's dagelijkse werk, het is haar passie. Voor de bloemstukken gebruikt zij gerecycled papier. Papier dat al een leven achter de rug heeft en een nieuw verhaal vertelt.

Op de 2e verdieping een kleine tentoonstelling van dagboeken/kronieken van Karen Bruinsma, Tini van Bebber, Marja Stuurman, Nelie Zoetemeijer, Corry Looman, Hetty Peters en Charlotte Jespers.


Van 29 juni t/m 30 juli: 'Halfkind' van Paula Biemans.

In juli is de galerie geopend op dinsdag, zaterdag en zondag en op afspraak.

Paula Biemans onderzoekt het landschap in het uiterste noordoosten van Groningen. Specifiek de samenleving om haar heen in relatie tot patriarchaat en feminisme, onttovering en herbetovering. Haar media zijn video, geluid, tekst, performance, installatie, tekeningen. Ze werkt met materialen waar het concept/thema om vraagt: papier, ijzer, textiel, Eemsslib, Groninger klei en veel meer.  Een van haar meer textiel gerelateerde projecten is ‘halfkind’. Dit is werk naar aanleiding van de babykleertjes van haar kinderen die zij niet weg kon gooien. Deze werken zijn een reactie op kind zijn, kinderen hebben, voorbije jeugd, afscheid maar ook groei en toekomst.

Met assemblages van Marijke Leertouwer