Tentoonstelling met Willy Leijnse (keramiek), Johanna Minnaard (fotografie) en Jeanine van der Linde (sieraden)

21 april t/m 29 mei

Willy Leijnse

Willy is keramisch vormgever. Haar werk - met vaak een humoristische touch - is heel gevarieerd, van kleine verhalende objecten tot meer verfijnd gebruiksgoed. Ze werkt graag in series en combineert de klei soms met andere materialen, b.v. papier, stof of hout.

www.willyleijnse.kunstinzicht.nl

Johanna Minnaard

We zien alles maar kijken we echt? Deze vraag staat centraal in de fotografie van Johanna. Met de natuur als inspiratievorm kijkt ze steeds anders naar objecten, vormen, lijnen en kleuren. Als opgeleid fotograaf werkt ze in opdracht en maakt ze graag vrij werk. Regelmatig verzorgt ze exposities, lezingen en workshops.  www.johannaminnaard.nl

Jeanine van der Linde

Met haar sieradencollectie ‘Turning Tides’ beeldt Jeanine het probleem van de plastic soep uit. Het dragen van deze soms kwetsbare objecten is haar vorm van communicatie. Het gaat over het onder de aandacht willen brengen van de vervuiling én de drang om de schoonheid van de natuur te willen koesteren. Door het naast elkaar plaatsen van natuurlijke en niet natuurlijke materialen in haar ontwerpen, wil Jeanine het contrast daartussen zichtbaar maken.

www.jeaninevanderlinde.com